Loader
Een goed idee tot leven brengen. | NewHorizonz
2955
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2955,bridge-core-2.1.2,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Een goed idee tot leven brengen.

 

Elke student een chef in de keuken.

Anne Zeevalk, een gepassioneerde kok met een missie en een eigen moestuin vol met vergeten groenten, ontwikkelde lekkere en betaalbare recepten voor studenten. Hoe, vroeg zij zich af, krijg ik mijn kinderen die gaan studeren aan de kook? En van de snacks af? We doken onder in het studenten leven, hadden interviews en tientallen insights. We fotografeerden, lachten en kookten samen. De samenwerking was perfect, de inspiratie aanstekelijk voor veel meer studenten dan haar kinderen alleen. Het resultaat werd het boek: Jong aan de kook. Door presentaties in bookshops en communicatie via Facebook een succes. Uitgeverij Forte biedt het boek aan via bol.com.