Loader
Van producent naar merkenhuis in mass retail.
3763
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3763,bridge-core-2.1.2,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Van producent naar merkenhuis in mass retail.

 

De ambachtelijke en natuurlijke voedingskeuken voor huisdieren. 

Wat doe je als je echt álles weet van zaden, brokjes, hooi en huisdieren? Wat doe je als die mooie producten in zakken en balen zitten en de verkoop terug loopt, terwijl je weet: Er komen steeds meer viervoeters en knagers, geliefde huisdieren die slechts de grote merken te eten krijgen? Terwijl jouw producten echt geweldig zijn? En bovendien CO2 neutraal?
Dan ga je merken bouwen. Je frist je identity op. Je maakt een BHAG. Je zet je bureau met ontwerpers, copywriter en strateeg aan het werk. Je transformeert je producten naar verschillende merken met elk een eigen plaats binnen de concurrentie en steekt daar met kop en schouder bovenuit. En dan, na keihard werken het intelligente wonder: De verkopen stijgen exponentieel. De zichtbaarheid wordt groter. Je bent trots. Het bedrijf is trots. De medewerkers blij. En het mooiste: Nu kan iedereen een huisdier hebben! Vandaar nu Jaap Koopman for Pets: De ambachtelijke en natuurlijke voedingskeuken voor huisdieren.