Loader
Traffic en loyalty voor de lokale pompstations.
3893
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3893,bridge-core-2.1.2,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Traffic en loyalty voor de lokale pompstations.

 

15% meer omzet tijdens de actieperiode!

Nederlanders zijn gek op sparen, helemaal bij iets wat je toch al nodig hebt. Brandstof bijvoorbeeld. Voor SWO De Splinter, inkoop- en marketingorganisatie voor een groot aantal tankshops, bedachten we een recht voor z’n raap promotie voor hun leden. Spaar & Go!

Meer bezoekers tankten vaker en meer om sneller te sparen voor JBL-speakers en headsets. Binnen twee weken waren de spaarkaarten in gebruik en was de sympathie en awareness voor lokale tankshops significant gestegen. En niet onbelangrijk: 15% meer omzet!

Sales stimulerende actiecommunicatie

Naast tijdelijke spaar- en loyaliteitsacties ontwikkelt, produceert en distribueert Newhorizonz in nauwe samenwerking met SWO De Splinter ook doorlopende point of sales materialen. In een strak en direct communicatieformat om aanbiedingen het hele jaar aantrekkelijk te presenteren.